Η σχολή τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας που συστήνει η πολιτεία για αυτή την COVID εποχή με αποκλειστικό γνώμονα όπως πάντα την ασφάλεια των μαθητών της.

LOGIN

Η ΣΧΟΛΗ

Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από το κράτος, λειτουργεί από το 2001 και είναι μέλος της Royal Academy of Dance (RAD, Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου). Η Ελένη Κάκκαβα, υπεύθυνη της σχολής, είναι απόφητη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού "ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΒΑ", κατέχει το Advanced Certificate της RAD της οποίας είναι μέλος και διδάσκει το αγγλικό σύστημα μπαλέτου. Η ίδια υπήρξε χορεύτρια της ομάδας Νέων Ελλήνων χορευτών της ROYAL ACADEMY OF DANCE YOUTH BALLET επίσης στην ομάδα σύγχρονου χορού θεατροκίνηση, καθώς και χορεύτρια επί χρόνια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Παράλληλα είναι βοηθός χορογράφου στην ομάδα των Νέων Ελλήνων χορευτών της ROYAL ACADEMY OF DANCE YOUTH BALLET.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ

  • Κλασσικό Μπαλέτο (αγγλικό σύστημα)
  • Σύγχρονος χορός
  • Χορευτική γυμναστική - Pilates - Stretching (Σύστημα γυμναστικής βασισμένο στην κλασσική τεχνική του χορού με σκοπό την ενδυνάμωση και επιμήκυνση των μυών)
  • Hip Hop
  • Διοργανώνονται Σεμινάρια με διακεκριμένους χορευτές και δασκάλους κλασσικού και σύγχρονου χορού.

Ως μέλος της RAD όλες οι τάξεις συμμετέχουν επιτυχώς, με διακρίσεις στη βαθμολογία τους, στις εξετάσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ακαδημία για την απόκτηση των αντίστοιχων πτυχίων.

Οι μαθητές προετοιμάζονται, εφόσον το επιθυμούν, για τη συμμετοχή σε οντισιόν που διοργανώνει η RAD προκειμένου να γίνουν μέλη της Ομάδας Νέων Ελλήνων Χορευτών που διαθέτει, καθώς και για τις οντισιόν της Εθνικής Λυρικής Σκηνής όπως και για οντισιόν στο εξωτερικό.

Διοργανώνονται σεμινάρια με διακεκριμένους χορογράφους και δασκάλους που σκοπό έχουν οι μαθητές να αποκτήσουν επιπλέον εμπειρία σε διάφορες τεχνικές και συστήματα.

Κάθε δύο χρόνια πραγματοποιούνται παραστάσεις με πρώτυπα θέματα σε χορογραφίες Ελένης Κάκκαβα και των συνεργατών της. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια η σχολή διοργανώνει βραδιές μπαλέτου αφιερωμένες στα παιδιά του Ιδρύματος Θεοτόκος.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Ελενη Κακκαβα
Μαριζα Στελλιου
Δημοκριτος Σηφακης
Χρυσα Αβραμοπουλου
XHUMA FOTINI
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΙΟΥΝΙΟΣ 2019
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΟΡΟΥ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμοπυλών 13, 14233 Νέα Ιωνία

Email us

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ